Demo lesmateriaal Nationale Zorgklas beschikbaar

Eind april informeerden we u over de mogelijkheid tot het aangaan van een lidmaadschap van de Nationale Zorgklas (NZK). Om u daar nog beter op te kunnen oriënteren heeft de NZK een gratis te dowloaden demo van het lesmateriaal beschikbaar gesteld. En u kunt het gehouden webinar over het lidmaatschapsmodel NZK terugkijken.

Logo Nationale Zorgklas

Bekwaam = Inzetbaar

In coronatijd is de Nationale Zorgklas (NZK) ontstaan met het doel verkorte, online leertrajecten te ontwikkelen om extra handen in de zorg te trainen. Met name organisaties in de gehandicaptenzorg en ouderenzorg hebben hiervan flink gebruik gemaakt. De afgelopen maanden heeft de NZK – een samenwerkingsverband van opleiders, vakbonden, werkgevers en mantelzorgers - een uniek opleidingsportfolio voor de Gehandicaptenzorg en VVT ontwikkeld. Dit portfolio met lesmaterialen voor 11 mbo-certificaten, 17 e-learnings, 4 trainingen en tientallen leermodules is nu beschikbaar via een lidmaatschapsmodel. De NZK steekt in op de benadering bekwaam = inzetbaar in combinatie met het via een modulaire weg uiteindelijk ook kunnen behalen van certificaten en diploma's.

Lesmateriaal: demo beschikbaar

Ter oriëntering op het lidmaatschapsmodel kunt u gratis een demo van het lesmateriaal van de NZK aanvragen downloaden. U vindt dit op de website van de Nationale Zorgklas: demolesmateriaal - Nationale Zorgklas.

Meer informatie

De Nationale Zorgklas heeft een webinar gehouden over het lidmaatschapsmodel. U kunt dat terugzien: ActiZ Webinar Lidmaatschapsmodel Nationale Zorgklas voor werkgevers (youtube.com)

Onderstaand treft u een brochure voor werkgevers en een model gebruikersovereenkomst. Ook de presentatie tijdens het webinar kunt u hier bekijken en downloaden.

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Gerard Schoep
Telefoonnummer
06-51342874
portretfoto van Gerard Schoep

Deze pagina is een onderdeel van