Inclusief verhalend werken in de VG

Tijdens deze netwerkbijeenkomst wordt aandacht besteed aan de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek en ervaringen van zorgteams in de VG over hoe een betekenisvol leven van cliënten kan worden ondersteund.

Datum
Tijd
16:00 - 18:00
Locatie
Reliëf, Joseph Haydnlaan 2a, Utrecht
Organisator
Reliëf

Inhoudelijke verdieping

Behalve een inhoudelijke verdieping van het thema gaan we in gesprek over onze inzichten en ervaringen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om te netwerken. De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders in de langdurige zorg en wordt geleid door Thijs Tromp, Bijzonder hoogleraar Diaconaat PThU en Iepie Kroese, trainer Reliëf.

Bezieling in de zorg

Reliëf is een christelijke vereniging van en voor zorgaanbieders die zich richt op ethiek in de zorg en zingeving voor zorgprofessionals, bestuurders, toezichthouders en management. Reliëf organiseert en faciliteert diverse netwerken in de zorg. Deze netwerken komen samen rondom een specifiek thema, verbonden met de missie van Reliëf en bedoeld voor een specifieke doelgroep. Het accent ligt op ontmoeting, onderlinge uitwisseling en het opdoen van nieuwe informatie en inspiratie. Reliëf wil graag meer ruimte voor bezieling in de zorg.

Aanmelding en kosten

Aansluitend aan de bijeenkomst kan er gebruik worden gemaakt van een gezamenlijke maaltijd. Voor leden van Reliëf kost de bijeenkomst 50 euro, voor niet-leden vragen we een vergoeding van €150,-. Meld je aan voor deze bijeenkomst via info@relief.nl en laat even weten of je wel of geen gebruik wilt maken van de warme maaltijd. 

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Anne Schraagen
Telefoonnummer
Anne Schraagen

Deze pagina is een onderdeel van