Webinar: duoleren bij Abrona, een oplossingsrichting voor minder PNIL en betere zorg

In de gehandicaptenzorg is het vinden van gekwalificeerd personeel een voortdurende uitdaging. Om deze uitdaging aan te pakken, startte begin 2024 het project ‘Duoleren’ bij Abrona. Dit initiatief richt zich op het werven en opleiden van zij-instromers in de gehandicaptenzorg door hen als duo te laten samenwerken en leren. Het doel is om de instroom te vergroten zonder extra belasting voor het huidige personeel.

Datum
Tijd
11:00 - 12:00
Locatie
Via Teams
Organisator
Abrona & Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Webinar

Tijdens het webinar vertellen Sela van der Kooij (Adviseur Leren & Ontwikkelen), Esther Spaltman (Manager Zorg) en een duo-kandidaat meer over het ontstaan en de implementatie van duoleren.

Het webinar is interessant voor HR(D)-adviseurs. Voorafgaand vernemen wij graag via het onderstaande formulier welke vragen je hebt over duoleren, zodat wij deze kunnen verwerken in het webinar.

Wil je meer weten over duoleren? Bekijk dan dit artikel.

Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.
Bekijk onze privacyverklaring.

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Quinten Slaaf
E-mail
Telefoonnummer
Quinten Slaaf

Deze pagina is een onderdeel van