Masterclassreeks informatieveilig gedrag in de zorg

Medio september gaat de masterclassreeks informatieveilig gedrag in de zorg van start. Ben je verantwoordelijk voor de informatieveiligheid binnen jouw zorgorganisatie en ben je zoekende naar concrete handvaten om Informatieveilig gedrag te bevorderen? Dan is deelname aan de masterclass iets voor jou!

Datum
Tijd
-
Locatie
Fysiek en online
Organisator
Informatieveilig Gedrag in de zorg
Masterclass informatieveilig gedrag in de zorg

Op 23 september start het programma Informatieveilig Gedrag in de Zorg met een nieuwe masterclassreeks. Deze reeks bestaat uit vijf sessies, zowel online als offline, waarin je de kans krijgt om aan jouw eigen casus binnen jouw zorgorganisatie te werken onder begeleiding van onze gewaardeerde gedragsexperts.

Leer hoe je uitdagingen zoals computervergrendeling, clean-desk policy en het klikken op phishingmails kunt aanpakken met een gestructureerde, gedragsgerichte aanpak. Ontmoet vakcollega’s, breid je netwerk uit en deel kennis en ervaringen. Deelname is gratis. Het aantal plekken is gelimiteerd, meld je dus snel aan op de website van Informatieveilig Gedrag in de Zorg!

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de masterclass lees je op de website van Informatieveilig gedrag in de Zorg. Je kunt jezelf direct aanmelden via dit formulier.

Deze pagina is een onderdeel van