Groene Zorg Festival

Op 28 september 2024 organiseert de Groene Zorg Alliantie de derde editie van het Groene Zorg Festival. Hét evenement over de verduurzaming van de zorg. Tijdens de dag is er speciale aandacht voor de langdurige zorg (care).

Datum
Tijd
-
Locatie
Evenementenlocatie Gooiland in Hilversum
Organisator
De Groene Zorg Alliantie
zaal vol mensen van de achterkant gefografeerd, kijkend naar een podium

Programma met speciale aandacht voor langdurige zorg

Tijdens het festival kan je je laten inspireren door André Kuipers met zijn fascinerende verhalen waarin ruimtevaart en zorg samenkomen, Joyce Browne die unieke inzichten biedt vanuit klinische en academische expertise, Aniek Moonen met haar confronterende lezing, en Tim Fransen die scherpe, intrigerende vragen stelt.

Daarnaast hebben we dit jaar ook een speciaal podium gewijd aan Care, voorgezeten door Anne Roosendaal, specialist ouderengeneeskunde en Klimaat Dokter. Omdat Care unieke uitdagingen kent en een eigen groene aanpak vereist, die niet altijd parallel loopt met de curatieve zorg. Op dit podium komen thema’s aanbod zoals de kracht van een groene en gezonde leef- en werkomgeving, de toegevoegde waarden van hoe een goed gesprek kan leiden tot passende zorg en duurzame praktijken die de zorgverlening transformeren, en hoe innovatieve oplossingen ons kunnen helpen om onze materiële impact te minderen. 

Meld je aan

Het beloof een dag te worden gericht op inspiratie, innovatie en netwerkmogelijkheden in de zorg die bijdraagt aan de missie van VGN zoals het vergroten van de bewustwording en het draagvlak voor verduurzaming, bevordering van gezondheid door een gezonde leefstijl, en minder voedselverspilling. 

Het festival vindt plaats op zaterdag 28 september van  uur op evenementenlocatie Gooiland in Hilversum. Toegang is gratis; bestel je entreekaartje hier.

Meer informatie

Benieuwd naar meer? Houd de website van de Groene Zorg Alliantie in de gaten voor het volledige programma! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg de Groene Zorg Alliantie op LinkedIn of Instagram om op de hoogte te blijven van groene zorg.

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Anne Schraagen
Telefoonnummer
Anne Schraagen

Deze pagina is een onderdeel van