Ledenbijeenkomst over inhuur van zorgprofessionals/zzp'ers

De VGN organiseert een serie fysieke ledenbijeenkomsten over hoe u zich kunt voorbereiden op het opheffen van het zzp handhavingsmoratorium van de Belastingdienst per 1 januari 2025. Dit is de eerste bijeenkomst van de reeks.

Datum
Tijd
14:00 - 17:00 uur
Locatie
Kantoor VGN, Oudlaan 4 in Utrecht
Organisator
Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland
Wlz bezuiniging

De bijeenkomsten staan in het teken van de actualiteit, het onderling delen van kennis en ervaringen en het bespreken van vragen. Aan bod komen onderwerpen die tijdens de transitie van de inzet van zzp’ers van belang zijn. De inhoud van de agenda wordt kort van tevoren toegevoegd zodat we kunnen inspelen op de actualiteit.

Voor wie?

De bijeenkomst is voor HR-professionals, inkopers, adviseurs/managers PNIl/zzp/flexbureau van VGN-leden. Kortom medewerkers die op de één of andere manier betrokken zijn bij de inhuur van zzp'ers. 

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via onderstaand formulier.

Meer informatie

Voor meer informatie over de inhuur van zorgprofessionals/zzp'ers en de ledenbijeenkomsten verwijzen wij je graag naar dit nieuwsbericht.

Heb je specifieke wensen met betrekking tot de toegankelijkheid van deze bijeenkomst?
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.
Bekijk onze privacyverklaring.

Deze pagina is een onderdeel van