Ledenbijeenkomst

Verenigingsmiddag en Algemene Ledenvergadering VGN (ALV)

12:00 18:00
de Rijtuigenloods, Amersfoort

Op 13 juni 2024 vindt de eerste verenigingsmiddag van de VGN plaats. Een inspirerend programma met aansluitend de ALV. We starten om 12.00 uur en sluiten de ALV om 18.00 uur af met een netwerkborrel.

Vacature VGN

De eerste VGN verenigingsmiddag, voorafgaand aan de ALV

Zoals eerder gecommuniceerd vindt op 13 juni aanstaande de eerste VGN verenigingsmiddag plaats in de Rijtuigenloods te Amersfoort, voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering. We bieden u deze middag een inspirerend programma, een lunch en natuurlijk ook de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega-bestuurders uit de sector. 

VGN-voorzitter Boris van der Ham en LFB-ervaringsdeskundige Idman Nur presenteren deze middag gezamenlijk het afwisselende programma, waarin kansen en uitdagingen centraal staan voor toekomst van de gehandicaptenzorg. Zo zal er een interactieve key-note zijn door Ruud Veltenaar (filosoof, spreker & auteur) over de transitie naar een nieuw tijdperk voor de zorg. Ook kunt u in deelsessies aan de slag met de onderwerpen waar we als vereniging dit jaar de focus op leggen: uitdagingen op het gebied van de arbeidsmarkt, een andere kijk op complexe zorg, en de maatschappelijke (inclusie)beweging die nodig is om onze gedeelde Visie2030 waar te maken. 

Per directiemail volgt binnenkort meer informatie en het volledige programma van de verenigingsmiddag. 

Aanmelden voor de VGN verenigingsmiddag en/of de ALV

Geef via dit formulier alvast aan of u aanwezig bent bij de verenigingsmiddag (vanaf 12:00 uur) en/of bij de aansluitende Algemene Ledenvergadering (vanaf 16:30 uur).

Verenigingsmiddag en Algemene Ledenvergadering op 13 juni 2024

Voor welk onderdeel van de dag wilt u zich aanmelden?
Vanaf 12:00 uur
Vanaf 12:00 uur
Vanaf 16:30 uur
Indien u zich heeft aangemeld voor de verenigingsmiddag, kunt u hieronder uw voorkeur doorgeven voor maximaal twee workshops.
Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de toegankelijkheid van deze bijeenkomst?
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om tijdens de bijeenkomst gemaakte foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.
Bekijk onze privacyverklaring.
Gerda
Wil je meer weten?
Neem contact op met Gerda Liefhebber